Betfair
WilliamHill
02.07.2018 Svjetsko prvenstvo - double
editor objavljuje 02.07.2018. u 11:02
Savjeti
3109
Trenutni Svjetski prvaci - Brazil - ocito rastu iz tekme u tekmu. Obrana im izgleda vrlo dobro, momcadski duh se takodjer podigao i zvijezda momcadi (kao da mozemo iz Brazilske reprezentacije izdvojiti nekoga) - Neymar je poceo igrati kako se spada i iz tekme u tekmu ubacuje u visu brzinu. Pocetna jednaestorica ce vjerojatno biti ista kao i protiv Kostarike i Srbije, pod pretpostavkom da se Marcelo oporavio.

Brazil nikad nije izgubio od Meksika na Svjetskom prvenstvu (3 pobjede i 1 nerijeseno) i cinjenica da nisu nikad primilo gol od njih - doprinose tome zasto je Brazil ovakav favorit. Meksiko je izbacen u ovoj fazi natjecanja u posljednjih 6 nastupa na Svjetskim prvenstvima.

Belgija je bila momcad sa najvecim brojem golova u grupnoj fazi (cak 9 komada) te jedna od svega 3 momcadi (uz Hrvatsku i Rusiju) koje su prosle skupinu sa maksimalnih 9 poena. Jasno da to nije bila najteza skupina za proci, ipak su podigli i ljestvicu i ocekivanja na ovom prvenstvu. Japan nije zabio ni gola u 5 od zadnjih 6 utakmica protiv Europskih protivnika, i budimo iskreni Japanu su se jednostavno stvari sretno poslozile da dodju do ovdje.

Eventualan bet: double Brazil + Belgija koeficijent 2.09 kladionica Bet365.com
Pinnacle
Bwin