VPN
Best VPN Service
10 osnovnih stvari koje moras znati za uspjesno klaadjenje (part 2)
editor objavljuje 19.02.2016. u 09:02
Savjeti
34571
Clanak je nastavak na 10 osnovnih stvari koje moras znati za uspjesno kladjenje i objedinjuje nekoliko jednostavnih pravila / razmisljanja / zakljucaka na temelju dugogodisnjih iskustva koji ce Vam pomoci u svakodnevnom kladjenju.

6. Ne nadaj se velikom dobitku odjednom

Pažljivo s kombinacijama. Zakljuci kada ih treba igrati, a kada ne. Naravno, kvote koje se dobiju su zavodljive i obećavaju veliki dobitak, ali ako nemaš dobru analizu i taktiku da podrže što igraš, onda su kombinacije loš način klađenja. I ja se brdo puta nisam mogao odluciti izmedju nekoliko parova, i na kraju bih ih odigrao sve npr u sistemu 3/5 i obicno zavrsio sa 3 pogotka, dakle dobio manje nego sto sam ulozio, sto je naravno korak unazad. Budi pametan, izvazi opcije, analiziraj ponovo, i radje izaberi samo jedan par od njih.

Pronadji balans izmedju velike vrednosti i ranjive tocke na listicu, jer ako samo odabereš nešto rizično da bi se povećala kvota na listicu, proporcionalno s time povećavaš šanse da ti listic propadne. Zvuči očigledno ali većina radi upravo ovakve greske. To je taj famozni jedan par zaslužan za poraz.

7. Razmišljaj dugoročno

Bilo bi super obogatiti se na brzaka, ali što prije prihvatiš da se to neće desiti, to bolje po tebe. Razmišljaj dugoročno. Gradi kapital strpljivo. Vrati se opet na prethodnu tocku, bilo je BILO STO zaraditi, makar mrvice, nego izgubiti kompletan ulog nepromisljeno. Razumno i postepeno povećavaj uloge. Ako planiraš da postaneš profesionalanac u tome sto radis, kladi se glavom, a ne srcem.

8. Razumni obrtni kapital

Ako želiš zaraditi, onda je neophodno da imaš obrtni kapital koji može podnijeti vise od par gubitaka. Jer su gubitci sastavni dio cijele ove price. Pod obrtnim kapitalom podrazumeva se novac koji ti nije potreban na dnevnoj bazi - nikako novac za račune i ostale osnovne stvari - vec novac koji je predodredjen za kladjenje i oplodjivanje. Vise o prici oko obrtnog kapitala sam vec pisao u clancima Menadzment kapitala za kladjenje - part 1 i Menadzment kapitala za kladjenje - part 2.

9. Ne pokušavaj da "začiniš stvari"

Svi smo prošli kroz "da bude zanimljivije". Super je to, ali onda nemoj ocekivati uspjeh na duže staze. Ako ti fali uzbudjenja ili zanimljivosti u zivotu, pridruži se nekoj Fantasy ligi ili se prikljuci nekom od tekmicenju tipstera. Ne znam, heklaj radje. Nema ničeg zanimljivog u gubljenju para u kladionici zbog tvojih mušica "samo da bude zanimljivije".

10. Vjeruj u neku višu silu

Ne kažem da pomaže, ali svakako nece skoditi.
Pinnacle