Betfair
WilliamHill
13.03.2018. CL: Man. Utd - Sevilla
editor objavljuje 13.03.2018. u 14:44
Savjeti
2491
Nakon nerijesenog rezultata (bez golova) u prvoj tekmi u Sevilli, United je zapravo poprilicno podigao formu. Dobili su Liverpool, Crystal Palace i Chelsea. Za ovu ce tekmu i dalje biti bez Ibrahimovica, Blinda i Jonesa, a tu je i status Pogbe, Martiala i Roje kao "unceartain". Igraci su sad sigurno u vrhunskom raspolozenju nakon razbijanja jednog od najvecih rivala Liverpoola, a navijaci su konacno potpuno iza njih, sve u svemu atmosfera je na vrhuncu.

Sevilla je bila poprilicno nes(p)retna u prvoj tekmi sto su izvukli tek 0:0 ali bilo je nekoliko zbilja briljantnih obrana koje je De Gea napravio tu vecer u Sevilli. Forma im nije zavidna, s obzirom da su otada izgubili 2 od 4 utakmice, izmedju ostalog i protiv Valencije za vikend, utakmica koja im je oslabila sanse za finish medju top 4 na kraju sezone.

Malo je stadiona na svijetu koji mogu docarati ono sto moze Old Trafford docarati u ovakvim vecerima kakva ih danas ocekuje. Mourihno ce vjerojatno napraviti puno bolji takticki plan od onog koji je imao u prvoj tekmi, i pokazati zasto United ima gotovo nevjerojatan score kod kuce. Dodajmo na to i da Sevilla kod kuce i Sevilla u gostima nisu dvije jednake momcadi.

Eventualan bet: Manchester United -1 koeficijent 1.97 kladionica Pinnaclesports
Pinnacle
Bwin