Betfair
WilliamHill
13.05.2018. Hokej: Francuska - Ceska
editor objavljuje 13.05.2018. u 11:45
Savjeti
1881
Kao sto se vidi i po koeficijentima, Francuski i Ceski hokej su jednostavno dva razlicita svijeta. Rusija je zabila 7 komada Francuskoj, Svedska 4, Slovacka 3, pa cak im je i Austrija uvaljala 2 komada.

Cesi zapravo igraju puno bolje nego li bi rezultati pokazali, unatoc tome sto ovdje od 5 utakmica imaju 4 pobjede. Cesi su dobili jedan odredjen boost sa dodatkom 2 NHL igraca u svom napadu, i da bi situacija bila bolja, ti igraci igraju u istom klubu. Cesi dominiraju, kreiraju sanse, ali cesto ne uspijevaju zabiti ono sto bismo nazvali "zicer". Dominirali su i protiv Rusije, do te kolicine da u prvoj trecini nisam bio siguran vise tko nosi bijele a tko nosi crvene dresove.

Tekma protiv Bjelorusije je jos jedan primjer totalne dominacije, imali su i nekoliko powerplayova spojenih, nekoliko pogodjenih vratnica, ali izgleda da ova momcad treba jos samo mrvicu igrati skupa prije nego li dodju do totalne eksplozije. Ako pogledamo medjusobne susrete izmedju ove dvije momcadi, Ceska i tu ima totalnu dominaciju, zadnjih 5 medjusobnih tekmi su Cesi uvijek zabili barem 5 golova Francuzima. Zato idem na over ovdje.

Eventualan bet: preko 6 golova koeficijent 2.19 kladionica Pinnaclesports
Pinnacle
Bwin