Betfair
WilliamHill
25.06. Svjetsko prvenstvo: Iran - Portugal
editor objavljuje 25.06.2018. u 12:57
Savjeti
3090
Iran je dobio vrlo vrlo sretnu pobjedu sa kasnim golom protiv Maroka, unatoc tome sto su bili pod velikim pritiskom vecinom utakmice - i to im je donijelo vrlo vrijedna 3 boda. Nije da je realno ocekivati da ce Iran proci skupinu, ali su dobili nekakvu osobnu zadovoljstinu i izbjegli svojevrsnu sramotu. Nakon toga je dosao poraz od Spanjolske i sanse da ce Iran proci dalje su sad prakticki samo matematicke.

Portugal nije impresionirao protiv Spanjolske, jos manje su impresionirali protiv Maroka, ali su ipak uzeli pobjedu. Velika je razlika izmedju ove dvije momcadi, ako Portugal nece igrati defenzivno kao protiv Maroka, mogu dobiti Iran sa nekoliko razlike. Iran je igrao solidno protiv Spanjolske, imali su par sansi medjutim Spanjolska je tu imala los dan i nisu se dobro ponijeli sa pritiskom.

Nerijeseno nije dovoljn dobro za Iran - ukoliko Spanjolska ne dozivi katastrofu - i Iran nema drugog izbora nego li vise forisati prema naprijed i ici na pobjedu. Medjutim Iran nema kvalitete za naskotidi zadnju liniju Portugala, a morat ce se otvoriti prema naprijed i to ne moze zavrsiti dobro.

Eventualan bet: Portugal live bet nakon prvih 10 min po koeficijentu oko 1.75 na kladionici Bet365.com

Pinnacle
Bwin