Pinnacle
Bwin
WilliamHill
ATP Wimbledon: Djokovic - Gulbis
editor objavljuje 08.07.2017. u 12:53
Savjeti
3835
Moram priznati da je Djokovic izgledao prilicno dobro ovdje u Wimbledonu, makar nuzno je za spomenuti i to da Pavlasek zbilja nije nikakvo mjerilo kvalitete, pogotovo na travi, s obzirom da se radi o challenger igracu. U prvom je kolu Klizan predao bez borbe, tako da je Djokovic imao mrvicu vise odmora od ostalih igraca.

Gulbis je talentirani tenisac iz Latvije, koji moze varirati od svog najboljeg do najgoreg tenisa. Prvo kolo je bila vrlo glatka pobjeda protiv Victora Estrelle (dozvolio mu je svega 4 gema ukupno u 3 seta) a druga runda je bila iznenadjujuca pobjeda protiv Del Potra. Del Potro je zapravo vrlo dobar returner, a Gulbis je imao 25 aseva sa 82 posto poena osvojeno na prvi servis, od kojih je najbrzi bio 220 km/h. Gulbis je takodjer imao 10 break lopti i dozvolio svega 3, napravio je brdo brdo winnera (60 winnera i 22 neprisiljene pogreske).

Ukoliko barem polovicu te statistike uspije drzat protiv Djokovica, ovo za srpskog tenisaca nece biti setnja parkom. Pogotovo kad uzmemo u obzir sve sto se trenutno dogadja oko Djokovica. Novine su ga razapele, prozivaju ga novim Tiger Woodsom (s obzirom na afere i probleme u braku).

Cisto sumnjam da je Djokovicu tenis u ovom trenutku na prvom mjestu.

Eventualan bet: Gulbis +7,5 gemova koeficijent 1.87 kladionica Pinnaclesports.
Unibet
Betfair