VPN
Best VPN Service
Opis kladionice Bet365
payingsafer objavljuje 16.10.2013. u 04:49
Kladionice
143708

Osnovne informacije o bet365.com:


Po nama najbolja online kladionica za početnike. Nudi širok raspon sportova za klađenje sa naglaskom na nogomet, tenis i američke sportove. Velika zanimljivost je da dopušta pomjeranje linija prilikom klađenja na nogometne lige pri čemu si znatno mozete povećati koeficijent i mogućnost zarade!

LIVE klađenje: uvjerljivo najjača kladionica na svijetu što se tiče LIVE klađenja. Prvi su uspjeli napraviti robo trader programe što im je omogućilo da imaju preko 50% utakmica koje se igraju taj dan u LIVE ponudi, uključujući i druge i treće lige skoro svih natjecanja. Bez premca najjača LIVE kladionica.

Nude i veliki broj LIVE streamova, svakako su jedna od najjačih kladionica u tom pogledu, među ostalima i NBA.

Da bi mogli koristiti uslugu LIVE streama, morate biti ulogirani, i imati novce na računu ili okladu stavljenu u posljednja 24 sata. Svaki meč na stranici koji pokraj sebe ima Play ili Video ikonu će biti prikazan u LIVE streamu.

Ako volite LIVE klađenje, morate imati račun na ovoj kladionici! Otvorite ga preko linka na našoj stranici.


Bet365 ponovno ima bonus za nove igrače do 25€, pa ako nemate račun kod njih, iskoristite priliku (Minimalni depozit 5€ i minimalno jedna oklada kako bi dobili kredite za klađenje. Minimalni koeficijent, te uvjeti klađenja i uplate se primjenjuju. Povrat novca ne uključuje vrijednost kredita za klađenje. Primjenjuju se vremensko ograničenje i uvjeti korištenja. Samo za starije od 18 godina.)


Naši jezici na site-u:

- Lokalne jezike (Hrvatski, Srpski...) neće imati u dogledno vrijeme. Čim krenu u prevođenje stranice, stavićemo obavijest.


Za otvaranje računa morate imati barem 18 ili više godina, i u potpunosti se upoznati sa Uvjetima Poslovanja (Terms & Conditions)

Pinnacle