Betfair
WilliamHill
VPN
Best VPN Service
Filmovi o sportskom klađenju
editor objavljuje 30.12.2015. u 19:57
Savjeti
35171
S obzirom da je vrijeme blagdana i svi imamo više slobodnog vremena za neke svoje "mušice" ja ću to vrijeme iskoristiti za pokoji film. Pa da stavim ovdje par filmskih naslova o klađenju:

1) Diggstown (1992.)Mnogi ga prozivaju jednim od boljih filmova svih vremena. Uz veliku dozu humora, pokazuje kako je korupcija ušla u sve aspekte ljudskog života. Nakon izlaska iz zatvora, Gabriel Caine postavlja bet za biznismenom koji drzi Diggstown, svojevrstan svijet gdje su svi ludi za boksom, a oklada je takva da ce Caine naci covjeka koji moze unutar 24 sata dobiti desetoricu ljudi iz Diggstowna. 


2) Two for the money (2005.)Jedan od rijetkih dvo-satnih filmova koji mi nisu dosadili. Mnogi će u njemu pronaci i sebe, ovisno o fazama koje su prolazili u stvarnom zivotu sa kladionicom. Dobra glumacka postava, i navodno istinita prica, gdje je bivsi veliki prospekt americkog nogometa primoran zavrsiti karijeru i igrom slucaja upada u pricu sa servisom za klađenje, život mu se s vremenom svede na to i prilicno zorno pokazuje i vrh i dno istoga...

3) Bookies (2003.)Priča o tri "idiotska genija" studenata koji se do grla uvlače u svijet klađenja. Razvili su cijeli sistem, postali su face u tom svijetu i time navukli i svijet kriminala na leđa. Iako im na početku dobro ide u jednom trenutku stvari se mijenjaju i... ostatak pogledajte

4) Eight men out (1988.)Jedna od najružnijih američkih sportskih priča i baseballskom momcadi iz Chicaga kad je igračima nuđena veća svota novaca (nego li su zaradili kroz cijelu sezonu) da puste jednu jedinu utakmicu... Vrlo podcijenjen film, iz nekog meni nepoznatog razloga.

5) Let it ride (1989.)Vozač taksija se grdo navukao na konjske utrke. Obećao je ženi brda i doline, da neće to više nikada ponoviti.... I onda dobije "tip" oko jednog konja, i osvoji veliku svotu...Sami pogledajte koliko je netko spreman daleko otići vjerujući svojoj sreći i instiktu.

Pinnacle