Betfair
WilliamHill
VPN
Best VPN Service
Kako izabrati stranu hendikepa Nfl predsezoni
editor objavljuje 11.08.2017. u 11:24
Savjeti
16671
Pokusavajuci odgurati kladionicare od nepredvidljive egzibicije NFL predsezone je kao da pokusavate srednjoskolce odgurnuti od seksa, sve do braka. Necete ih uvjeriti, pa im mozete jednostavno propovjedati o sigurnom seksu ako nista drugo - ili u ovom slucaju mozemo istu paralelu napraviti sa kladionicarima i NFL predsezoni.

Dobra stvar u cijeloj toj prici oko NFL predsezone je da su i kladionicari i kladionice na istoj razini. Treneri ne odaju svoje planove oko pojedinih tekmi sve do dana prije tekme, a do tad su koeficijenti vec postavljeni. Ako bas ulovite online intervju uzivo ili izjavu koja je tek objavljena - da zapravo ZNA tko ce igrati i da nece odluciti bacanjem graha prije tekme - mozda jos mozete uloviti kladionice prije nego li se margine pomaknu.

Citanje i istrazivanje je SVE u predsezonskom NFL-u. Saznajte koliko ce snapova prvotimci imati, koja im je fokusna tocka u predsezoni (obrana ili napad) i igrajte u skladu s tim. Drzite jedno oko na listu ozljeda ili kako igraci veterani tretiraju ove tekme zagrijavanja. Neki nece riskirati ama bas nista prije nego li prave utakmice pocnu.
Kao sto je pocetni bacac 90% hendikepiranja u baseballu, quarterback drzi istu vrijednost u NFL predsezoni. To je najvaznija pozicija na terenu i odlucuje o vasem betu. Trazite momcad sa dubokoj poziciji na mjestu quarterbacka, jer je to kljuc uspjeha predsezone. Prvi quarterback ce vjerojatno dobiti tek nekoliko bacanja u prvih par utakmica predsezone, predajuci ostatak napada svojim zamjenama.

Novi treneri ne moraju biti upozorenje. Malo ce osjetiti pritiska sto se tice pobjedjivanja u predsezonskim utakmicama, kako bi pokusali impresionirati one u uredu, ili navijace. S druge strane, novi koordinatori obrana ili napada, su potpuno druga prica. Citajte o tome kako se momcadi prilagodjavaju novim sistemima napada i obrane, pogotovo ako ima dramaticnih promjena, poput ubrzavanja no-huddle napada ili promjene sa 4-3 u 3-4 obrane. Kad takve momcadi (koje uce i prilagodjavaju se) imaju s druge strane trenere i protivnicke momcadi sa uigranim sistemom, tu se moze naci value.

Clanak je preuzet sa stranica  Pinnaclesports.
Pinnacle