Betfair
WilliamHill
VPN
Best VPN Service
Kako postaviti koeficijente za 7. tekmu NBA finala?
editor objavljuje 18.06.2016. u 22:47
Savjeti
27321
Opcenito je za NBA finale tesko postavljanje koeficijenata i margina za total. Tim vise ove godine, jer je svih 6 utakmica bio totalni "blowout" i sve su odlucene sa dvocifrenom razlikom. Cleveland se cak potpuno neocekivano vratio iz mrtvih i zaostatka od 3-1 u serijalu, da bi u nedjelju u Oaklandu probali napraviti najvece iznenadjenje sezone.

Pa, kako su odgovorne osobe u Las Vegasu dosle do postavljanja koeficijenata? Tony Nevill, direktor sportskog odjela Treasure Islanda na Vegas stripu, konzultirao se sa djelatnicima i prihvatio prijedlog da se oko ovako velikog dogadjaja jednostavno treba savjetovati sa hrpom ljudi. Pokupio je sve supervizore u firmi, posjeo ih i trazio da svatko kaze svoju viziju onoga sto su vidjeli do sada, kroz cijeli serijal odnosno svih 6 tekmi i pokusaju predvidjeti zadnju utakmicu ove sezone. Nakon toga je izlozio svoje prijedloge i ideje, a najveci upitnik iznad glave mu je zdravlje Golden State-a, aludirajuci na to sto su ostali bez Boguta (ozljeda koljena) te problemi sa ledjima Igoudale, pa cak i neka pitanja oko spremnosti MVP-a Curryja.

Veliko je pitanje moze li Cleveland ponoviti utakmicu koju su odigrali zadnji put. Sve u svemu kad su se svi faktori odvagali doslo se do odluke da je otvaranje linije sa Golden State -5 poena vrlo realna. Tu su negdje istog misljenja i ostale kladionice diljem Vegasa i offshore. Chris Andrews, direktor South Pointa u Vegasu je reako da ne uzima previse faktor 6. utakmice u kalkulaciju, jer je to jedna od osnovnih gresaka koje velicina kladionicara radi.

U petak popodne je hendikep pao na 4.5 poena (za kolicinu novaca koja ce se ukupno diljem svijeta uloziti na ovu utakmicu, to nije beznacajni podatak). Nevill je rekao da je sve izmedju 4 i 6 poena savrseno za akciju u oba smjera, sto kladionice zapravo i zele, i na koji nacin zaradjuju. Takodjer pretpostavljaju da ce vecina onih koji misle igrati Cleveland - igrati moneyline bez hendikepa, a oni koji misle Golden State, ce uzeti i hendikep.
Pinnacle