Kako uplatiti novce?
payingsafer objavljuje 16.10.2013. u 05:34
Uplate
120384

Dobrodošli na Payingsafer.com!

Payingsafer je prvi servis posvećen internet klađenju na području Hrvatske i BiH. Ova stranica je napravljena sa ciljem da Vam pomogne oko svih pitanja vezanih uz online kladionice.

Zašto online kladionice? Zato jer su one budućnost. Nema trčanja u zadnji čas ili čekanja u redu. Kladite se iz udobnosti svog doma. Online kladionice nemaju manipulativne troškove, nemaju nikakav porez na dobitke i općenito imaju bolje koeficijente od zemaljskih kladionica!

Mi smo tu da Vam objasnimo sve što Vas zanima i da Vam objasnimo kako da se kladite online bez kreditne kartice, uz pomoć prepaid bonova, kao i putem moneybookers uplata.

Vršimo i uslugu prebacivanja novca preko moneybookers servisa BEZ provizije za korisnike koji su se registrirali preko nas na online kladionicu! Za detalje i uvjete obratite nam se na mail.

Ostalim korisnicima preporučujemo uplatu preko banaka inozemnom doznakom ili preko VISA kartica deviznog računa.

Za Hrvatsku provjereno prolaze uplate preko VISA kartica PBZ i Erste banke. Ukoliko imate informaciju koje kartice iz BIH i Srbije prolaze, molimo Vas da nam javite na mail da bi stavili tu obavijest u ovaj članak.

Za bilo kakvo pitanje, slobodno nam se obratite na info@payingsafer.com