Betfair
WilliamHill
VPN
Best VPN Service
Kladjenje na jedan par - singl
editor objavljuje 29.03.2016. u 11:04
Savjeti
32742
Ovo je najjednostavniji oblik klađenja, a ujedno i najprofesionalniji. Niti jedan sistem na svijetu neće vam ponuditi veće izglede od singl klađenja. Svim profesionalnim igračima ovo je početna točka u njihovim strategijama. Sve se svodi na jedan jedini par na listiću, koji je bitno popratiti ulaganjem raspoloživih financijskih sredstava (obratite pozornost na upravljanje novcem). U razgovoru s jednim suvlasnikom sportskih kladionica dotakao sam se i ovoga, a njegov zaključak je bio "…kladionice posluju zahvaljujući početnicima koji si uplatom dvoznamenkaste cifre žele osigurati lagodan život. Kada vam u poslovnicu uđe osoba s pratnjom i aktovkom u ruci, čiji sadržaj stavlja na jednu utakmicu, nikome nije svejedno. To su ljudi koji znaju što rade i izuzetno su dobri u tome. Samo oni mogu ozbiljno ugroziti kladionice…".

Sigurno da je odličan osjećaj pogoditi 6, 7 ili 10 parova na listicu i na taj način zaraditi solidnu sumu sa relativno malim ulogom. Ali ovakav način klađenja na duže staze će vas sigurno odvesti u gubitke. Točno je da se singl klađenjem ne može odmah ostvariti veliki profit, pogotovo ne ako ulozi nisu veliki. Ali kao što je to netko odavno rekao, klađenje nije sprint na 100 metara već trka maratona. A na cilj dolaze samo oni najdiscipliraniji i koji se striktno pridržavaju svog plana.

Singl je najbolji način da se dođe do dobitka jer svako dodavanje novog meča na listiću -  smanjuje vjerojatnost za zaradom. Upravo iz tog razloga kladionice stimuliraju igrače da igraju što više mečeva dajući bonus na broj odigranih mečeva. Pogledajte samo Germaniju u zadnje vrijeme i njihove reklame, to vam je najbolji primjer. Dovoljno je otvoriti stranicu i citati oko turbo bonusa, super bonusa, ultra bonusa, bonus na gubitak ako odigras milijun parova i slicno. 

Ukoliko se opredijelite za ovaj vid klađenja:

– vodite računa o raspoloživom novcu da ne biste doveli u pitanje vlastiti opstanak
– počnite s malim svotama da vidite jeste li stvarno za ovaj oblik klađenja, budite strpljivi i ne forsirajte
– iako ovakvo klađenje to ne zahtijeva, bilo bi dobro da imate neki sistem, strategiju, koja će vas držati na pravom putu do unaprijed određenog cilja.
Pinnacle