VPN
Best VPN Service
Kladjenje na NCAA March Madness
editor objavljuje 17.03.2017. u 13:00
Savjeti
22520
NCAA košarka nudi pravu priliku kladionicarima da dobe nekakvu opipljivu prednost nad kladionicama. S obzirom da je March Madness aktivan, sve su oci na momcadi koje su se kvalificirale za ovaj "veliki ples".

U NCAA košarci nije nista neobicno da se total pomakne tokom dana cak i za 10 poena, ili da se hendikepi ne momcadi pomaknu za 5 poena. Sharp bettori ce se gadno kladiti na otvarajuce linije - sto moze biti vrlo profitabilno. Ako covjek zna na sto se kladi, i ako se hendikep pomakne za 5 poena, brojacno je pokazano da ce rana linija tog hendikepa biti pobjednicka u cak 70 posto slucajeva!

Sa preko 300 momcadi divizije I, kladionice jednostavno nemaju vremena analizirati svaku momcad i svaku utakmicu detaljno i duboko kao sto bi to inace radile. Vecina kosarkaskih fanova koji prate NCAA imaju konferenciju koja im je omiljena, i znaju puno toga o njoj, sto im daje znatnu prednost nad kladionicama. Ako ste specijalist za odredjenu konferenciju, znate one sitne stvari koje zivot znace - od igraca, trenera, ozljeda, nacina igre i suspenzije, ili ako se potrudite saznati ih na vrijeme - u nevjerojatnoj ste prednosti iz vrlo jednostavnog razloga - kladionice za vrijeme March Madnessa ne guraju u vatru nove ljude u analiziranje tekmi, a niti placaju cijelu godinu nekog da bi radio tih mjesec dana koliko traje - drugim rjecima ljudstvo im je ograniceno i NEMOGUCE im je pratit apsolutno sve potpuno ažurno.

Povremeno cete vidjeti i total koji je potpuno van onoga koji je postavljen na pocetku - na primjer da ide gore ili dolje za 7 ili 8 ili vise poena. Pinnacle cak ni ne krije da ne vole riskirati sa tako velikim promjenama totala nego im je jednostavnije promijeniti koeficijent, tako da ce total ostati na npr 140 poena umjesto na 146, ali ce koeficijent za jednu od opcija (ili over ili under) smanjiti na npr 1.55. Razlog tome je jer je previse nepredvidljivih stvari u tako kratkom vremenu analizirati, da bi se moglo tocno ustvrditi koliko vrijedi pola poena ili 1 poen.

Kao i u svakom sportu, znanje je kljuc za prednost nad kladionicama, ali u March Madnessu je to vidljivije nego u bilo kojem drugom turniru na svijetu.

Clanak je preuzet sa stranica Pinnaclesports-a
Pinnacle