Betfair
WilliamHill
VPN
Best VPN Service
Kladjenje na Premiership u vrijeme blagdana
editor objavljuje 09.12.2016. u 07:42
Savjeti
24640
Pretpostavlja se da bi Manchester City, Arsenal i npr Chelsea trebali bolje igrati od momcadi poput Sunderlanda, Swansea, West Bromwicha i slicno, s obzirom da se u razdoblju od 26. prosinca do 03. sijecnja igraju cak 3 utakmice.

S obzirom na te 3 utakmice u tako kratkom vremenu, jedan od najvecih problema trenera je kako ce na to reagirati igraci. Ne samo da je povecan rizik od ozljeda, kvaliteta izvedbe sigurno pada ako se previse igra u kratkom vremenu.

Logicno, u tom slucaju bi momcadi koje ne igraju Ligu Prvaka i Europsku Ligu trebale imati prednost u odnosu na one koje igraju? Ne nuzno... Zapravo natjecanja u Europi dozvoljavaju momcadima da nesto vise rotiraju selekciju koju imaju i da drze vise igraca "fit" kako bi bili u stanju igrati na svojoj razini kad je to potrebno.

Tri utakmice izmedju Bozica i nove godine je premali sample da bi se moglo detaljno analizirati utjecaj na kladjenje. Medjutim, jasna je razlika u performansu izmedju top 5 momcadi (u odnosu na njihov performans ostatak godine) i ostatka tablice. Kroz zadnje 4 sezone Manchester City, Arsenal i Chelsea (momcadi koje su konstantno u top 4) su drasticno povecale u tom razdoblju broj bodova po utakmici.

Ako uzmemo razdoblje od zadnjih 15 godina, top 5 momcadi su igrale ukupno 49 tekme protiv ostatka tablice (naravno govorim za navedeno razdoblje) - Man. City, Arsenal, Chelsea, Manchester United i Liverpool su zapravo dobili cak 37 od 49 odigranih utakmica.

Ne zaboravite provjeriti Power Ratings na www.ahstreak.com

Clanak je preuzet sa Pinnaclesports
Pinnacle