VPN
Best VPN Service
Koje su najcesce pogreske kladionicara?
editor objavljuje 03.11.2017. u 11:55
Savjeti
41953
1. Nerazumijevanja pojma "value"

Value nije jednostavno naci momcad koja je u pobjednickom nizu i koja ima visoki koeficijent protiv momcadi koja je izgubila nekoliko utakmica za redom. Value je razumijevanje sto postavljeni koeficijent zapravo predstavlja, racunanje vlastitih pretpostavki te ih usporedjivanjem sa koeficijentima koji su postavljeni od strane kladionica. Naravno zadnji korak je usporedjivanje vasih sansa za pobjedu sa onima koje su postavljene kroz koeficijente. Ovo je od kljucne vaznosti za dugorocno kladjenje, kako bi mogli napraviti kalkulaciju ovisno o ishodima ako ponavljate jedan te isti bet vise puta.

2. Izbor krive kladionice

Kladionicari su danas bombardirani gotovo beskrajim nizom kladionica medju kojima mogu birati. Bas kao i druga industrija, razliciti su pristupi svake od njih, i svaka ce tvrditi da je njhiova najbolja. Proces kojem se obicno ne daje dovoljno paznje je analiza opcija i otkrivanje koje kladionice daju dosta vise od drugih.

Mnoge kladionice daruju besplatne betove i bonuse koji izgledaju da nude value. Dok vas takve kladionice mogu navuci sa raznim marketinskim kampanjama i laznim obecanjima, one u pravilu ne dozvoljavaju kladionicarima da pobjede. Ako nastavite kod njih imati konstantni profit, limiti ce vam sasvim sigurno biti srezani, a nakon nekoliko rezanja cete ostati i bez racuna.

Biranje kladionice na temelju toga sto vam daje free bet, je jedna od najcescih pogresaka koje ne bi trebali raditi, tim vise sto vam nprPinnaclesports daje najbolje koeficijente, dozvoli vam da se kladite koliko god zelite i ne bacaju restrikcije na racune pobjednicima.

3. Ne-koristenje metode ulaganja

Ako hocete ostvariti profit od kladjenja (a pretpostavljam da hocete) trebate imati nekakvu prednost nad kladionicom. Jedan od takvih primjera bi bio - poznavati novosti u nogometnoj tekmi, promjene vremena u NFL tekmi ili bilo kakav drugi potencijalni utjecaj do kojeg bi mogli doci prije nego li je kladionica promijenila total / margine za tekmu. Bez obzira na to otkud dolazi ta prednost, sve sto imate pada u vodu ako novac ne raspolazete ispravno. Koristenje metoda ulaganja je kljucno ako zelite zaraditi, a sve suprotno od toga ce vas najcesce gadno kostati.

4. Biti previse zabrinut zbog poraza

Jedna od najvecih zabluda u ovom svijetu je to da dobri kladionicari ne gube. Ovo jednostavno nije istina. Dobri kladionicari gube manje nego li dobivaju, i ako izgube, drze se metode ulaganja koja ce ih drzati toga da ne izgube SVE. Cinjenica da je i u sportu kao i u svemu ostalome tu faktor nepredvidivosti, znaci da ama bas svaki - pa i najsofisticiraniji model predvidjanja moze biti u krivu. Razmisljanje da morate izbjeci poraze pod svaku cijenu je jedna od pogresaka koju kladionicari apsolutno moraju izbjeci.
Pinnacle