Betfair
WilliamHill
VPN
Best VPN Service
Koliko zapravo vrijedi free bet?
editor objavljuje 16.04.2018. u 14:23
Savjeti
13584
Za mnoge kladionicare, biranje online kladionice nije toliko izbor koji se temelji na koeficijentima i limitima, nego na temelju toga tko daje bolju promociju. Dok "free betovi" mogu na prvu izgledali kao odlican izbor koji lako upadne u oci, ako poblize pogledate njihove uvjete (terms and conditions) vidjet cete koliko su takvi betovi zbilja isplativi.

Zasto kladionice daju free betove?

Mislite li da je to znak njihove dobre volje, ili vam zele zahvaliti sto se bas kod njih kladite? Ni malo. Free betovi, raznorazni bonusi i slicne promocije su nacin navlacenja novih ljudi, odnosno novog kapitala, i to onog koji ne cita uvjete za dobivanje free beta, a takvih je mnogo (da ne kazem vicina).

Kako free betovi funkcioniraju?

Najpoznatiji tip free beta je onaj klasican "bez rizika free bet". Medjutim kontradiktorno ponudi ovog free bet naziva, mislim da je svima jasno da kladjenje bez rizika ne postoji. Da biste se kvalificirali, morate biti novi korisnik koji nema prijasnjih racuna na kladionici, kao ni bilo koji ukucanin. Jednom kad ste se registrirali i prihvatili uvjete, morate uplatiti odredjen iznos novaca na racun i odigrati tocno odredjeni koeficijent (obicno ne manje od 1.50, nekad cak i 2.0) prije nego biste mogli dobiti jednaku svotu koju ste uplatili, pod nazivom "free bet". Do tog dijela je svima jasno zasto je to "bet bez rizika" i stvarno je. Medjutim, tu dolazi i uvjet "rollovera" (odnosno koliko puta morate okrenuti "free bet" koji ste dobili, da biste ga mogli isplatiti). Ovo cesto bude i do 10x u odnosu na iznos uplate.

Veci koeficijentima

Jos jedan naslov koji ce svakako privuci mnogo pogleda je "povecani koeficijenti" na odredjene dogadjaje. I to brutalno povecani koeficijenti, nekad i koeficijent 51 umjesto 1.50 - sto moze na prvu izgledati kao da su kladionice poludile i daju nevjerojatan value. Bez brige, nisu :) Primjer iz stvarnog zivota je jedna kladionica koja je davala koeficijent 29 na pobjedu Manchester Cityja protiv West Hama. Stvarni koeficijent je bio 1.26. Naravno postoji caka - maksimalni ulog je 1 eura a sav dobitak se isplacuje u "free betovima". Odnosno morate okrenuti X puta, i vise ponuda nije toliko primamljiva.

Umjesto da uzimate ovakve smijesne kladionice koje se koriste jeftinim trikovima pod nazivom "free bet" - fokusirajte se na kladionice koje mogu ponuditi vise koeficijente i imaju vise limite - upravo to je Pinnaclesports

Pinnacle