VPN
Best VPN Service
Korisni kladionicarski linkovi
editor objavljuje 22.12.2015. u 14:05
Savjeti
57578
www.covers.com - statistika američkih sportova, novosti, forum sa korisnim informacijama. Pokrivaju sve američno, NBA, NHL, NFL, MLB, College Basketball, College Football...

www.blogabet.com - radi se o popularnom servisu gdje "običan korisnik" može postavljati svoje pick-ove (izabrati jesu li besplatni ili ih naplaćuje), voditi kompletnu online evidenciju koja je dostupna svima i 100% točna. Forum je prilično aktivan, novosti su ažurirane, u početku malo kaotično i nepregledno izgleda ali toplo preporučujemo.

www.bethelp.com - ogromna baza linkova apsolutno svega čega se možete sjetiti vezano uz klađenje na nogomet i klađenje općenito. Bilo od raznoraznih servisa, foruma, preview-ova određenih turnira, stranica za livescore, stranica koje evidentiraju promjene koeficijenata a na naslovnici vrte i sažetke pretežno iz engleskih medija (pretežno Telegraph, Mirror itd) vezano uz nogometne novosti.

www.hot-odds.com - Jedan od najpopularnijih portala za praćenje kretanja koeficijenata, bilo sortirano po sportovima, ligama, traženje najvećeg pada koeficijenta te nešto statistike u obliku streak-ova momčadi.

www.sportfresh.net/en - Kratka i jasna nogometna statistika za one koji žele nabrzaka pogledati neke bitne im trendove bez trošenja puno vremena na to.

http://www.basketballinsiders.com - Detaljne informacije o momčadima, novosti, glasine, statistika i ostale korisne informacije.

http://www.predictem.com/nfl - Vrlo kvalitetni NFL preview-ovi iz tjedna u tjedan, prate i ozljede i statistiku i glasine, postavljaju ih relativno rano sto je možda i nedostatak s obzirom da se u par dana može svašta dogoditi pa je najbolje pratiti isti dan.

www.canada.com/sports/hockey/index.html - Dnevne novosti vezane uz NHL, prate događanja na svim područjima lige, novosti, recap-ove, video isječci, uzimaju intervjue i izjave igrača, osoblja, trenera itd.

www.yardbarker.com - Prakte praktički sve što je trenutno aktualno u američkim sportovima, odnosno čija je sad sezona, daju  svemu jednu posebnu notu kroz provjerene glasine, intervjue, nađe se i ponešto humora iz dnevnog sporta itd. Puno aktualnih stvari, zgodno za pratiti.

www.soccerlens.com - Ažurno prate lige petice i ligu prvaka, najave, razmišljanja trenera, razgovori iz svlačionice, upućeni su u transfere, kako igračke tako i trenerske itd.
Pinnacle