VPN
Best VPN Service
Moneybookers/Skrill
payingsafer objavljuje 16.10.2013. u 04:54
Uplate
122289

Što je to Skrill (bivši moneybookers)?

To je virtualna banka na internetu koja omogućuje prebacivanje novca između članova, prema online kladionicama, za plaćanje usluga i kupovinu robe. Moneybookers svoju popularnost može zaslužiti prvenstveno suradnji sa internet kladionicama. Uspio je potpisati ugovor sa svim vodećim kladionicama na online tržištu, tako da zahvaljujući njemu možete prebacivati novce sa jedne na drugu. U svakom trenutku možete povući svoje novce sa skrilla na Vaš devizni račun u bilo kojoj domaćoj banci. Zbog oštrih EU regulativa u svezi sprečavanja pranja novca, skrill ima stroga ograničenja i limite u početku, ali potvrdom Vašeg identiteta i slanjem kopije dokumenata, što je potpuno sigurno, limiti se povećavaju.

Kako uplatiti novce na Skrill?

Potrebno je imati otvoren račun na njemu. Ukoliko nemate, to možete napravit OVDJE . Nakon otvaranja računa, novce možete uplatiti preko bilo koje hrvatske banke koristeći "obrazac 14" za inozemne uplate. Korisnici koji su se PREKO NAŠIH LINKOVA registrirali na neku online kladionicu mogu u određenim uvjetima dobiti od nas novac na skrill BEZ ikakve provizije. Ta usluga je moguća samo za korisnike koji su registraciju izvršili preko nas.

Kako podići novce sa skrilla?

Nakon registriranja deviznog računa na skrill, možete zatražiti isplatu na isti. Novci putuju oko 2-5 radnih dana od trenutka isplate.

Pinnacle