Betfair
WilliamHill
VPN
Best VPN Service
Novogodisnja odluka: Pametnije kladjenje u 2017.
editor objavljuje 27.12.2016. u 13:33
Savjeti
23574
- Kladioničar koji se kladi radi dobitka utrošit će puno vremena i energije u istraživanju sistema, selekcije. Ovo je beskonačni proces gdje su znanje, praksa i iskustvo ključni nosioci uspešne strategije klađenja.

- Kladioničar koji se kladi radi zabave kladi se sa srcem i po osobnom osjećaju – ostvari povremeni dobitak, ali gledano na duže razdoblje ovaj tip kladioničara je u gubitku.

- Odredite svoje ciljeve. Dobar plan skraćuje nepotrebnu muku i daje samopouzdanje jer kad na papir stavimo to što želimo (točka 1) i što moramo napraviti (točka 2) te napravimo dobar plan onda sve postaje jasnije, teško se pretvara u lako, a nemoguće u dostupno.

- Ciljevi moraju biti napisani. Bez rada nema ništa; uspjeh je jedino moguć ako napravimo ono potrebno da se do uspjeha dođe. Za uspjeh treba raditi.

- Gledaj na ulog kao na investiciju. Uvijek ulažite samo onoliko koliko ste spremni izgubiti. Budite iskreni prema sebi i vodite računa o vlastitom financijskom stanju. Pravilna raspodjela financijskih sredstava najbitniji je dio samog klađenja.

- Stalnim klađenjem na favorite dobivate malo, oni statistički dobivaju rjedje nego što ponuda prikazuje!

- Ne postoji premali dobitak.

- Kladite se samo na singlove - razlog je vrlo jednostavan. Singl ima samo tri moguće kombinacije (ili još bolje dvije!). Tri para na listicu su već 27 mogućih kombinacija, mala vjerovatnost da će se poklopiti baš ono što vi trebate za pobjedu.

- Favoriti ne postoje, postoji opravdan rizik i loša oklada. Rizik nije ni gubitak novca, kao ni strah od gubitka. Upravljanje rizikom je predviđanje mogućnosti gubitka i isplativosti takvog ulaganja. Rizik je konstanta svakog poslovanja, pa tako i klađenja. Može se dogoditi da promašite četiri – pet puta za redom, a da ste bili na pravom putu i izabrali povoljnu okladu. Ne zaboravite i ono što se ne može mjeriti ni simulirati nikakvom analizom – to se zove SREĆA.

- Vodi evidenciju i uci iz vlastitih gresaka.
Pinnacle