VPN
Best VPN Service
Opis kladionice Pinnaclesports
payingsafer objavljuje 17.11.2013. u 05:36
Kladionice
106443

Kladionica sa najboljim tečajevima na netu. Da, naći će te često neki par na koji ta kladioncia nema najbolji tečaj, ali kad se uzme u obzir širina ponude i limiti - najbolje. Nastala je kao kladionica namjenjena profesionalnim igračima koji igraju single ili double uplate, ali u posljednje vrijeme se počinje približavati i "manjim" igračima.

Nudi širok raspon sportova za klađenje sa naglaskom na američke sportove, ali ima i puno užu ponudu od ostalih kladionica, najčešće 1X2, hendikepei over/under. Rade sa moneybookers servisom za online uplate i isplate. Imaju najviše limite na tržištu, i iako se u zadnje vrijeme pojavljuju razne azijske kladionice koje nude i više limite - i ovi od pinnacla će Vam biti više nego dovoljni.

NE LIMITIRAJU - i to ih izdvaja od svih ostalih. Da, mnogi imaju bolju ponudu, duže drže visoke tečajeve na favorite, ali kakva korist kad će Vas limitirati i zabraniti Vam klađenje ako ste dobri u tome. Pinnacle stavlja sve više liga u sustav za listiće, sad već možete skoro sve sportove kombinirati, i polako jede "manje" kladionice.

LIVE klađenje: polako počinju ulaziti i u taj dio tržišta. Zasad košarka, nogomet i američki sportovi, očekujem uskoro i ostale.

Ako mislite da ste profesionalac, morate imati račun na ovoj kladionici! Otvorite ga preko linka na našoj stranici i javite nam se za mali poklon nakon prve uplate!

Naši jezici na site-u:

- Lokalne jezike (Hrvatski, Srpski...) neće imati u dogledno vrijeme. Čim krenu u prevođenje stranice, stavićemo obavijest.


E-mail kontakt:

csd@pinnaclesports.com (Služba za korisnike)

Pinnacle