Betfair
WilliamHill
VPN
Best VPN Service
Otkud lokalnim kladama koef za MLB playoff?
editor objavljuje 18.10.2016. u 12:03
Savjeti
28488
Ako netko zna neka me slobodno prosvijetli na facebook grupi Payingsafer - sve sto trebate za online kladjenje.Dakle cijelo prijepodne nigdje na internetu nisam nasao koeficijente za Toronto - Cleveland, ukljucujuci i total. Medjutim uredno nase lokalne kladionice od otvaranja u 9:30 imaju postavljene koeficijente za u tekmu, i total na 7.5 poena (over je postavljen kao outsider po koeficijentu 1.90 - 1.95 ovisno o kladionici) pa zbilja ako me netko moze prosvijetliti odakle su uzeli taj koeficijent (budimo realni, nase kladionice nemaju ni znanja ni ljudstva za kreiranje vlastitih) rado bih znao.

Navedenu stvar pitam s razlogom - 3 tekme, 3 debela undera. U prvoj tekmi serijala su startni pitcheri odradili svoje, ali game 2 i game 3 nisu presli 5 inninga. Igrali su i jucer, Clevelandov Baured je morao u prvom inningu izaci... hocu reci da su bullpeni iscrpljeni, a Clevelandov pogotovo jer je jucer bullpen odigrao prakticki cijelu tekmu, tako da je 6 reliefera bacalo po 1 inning i nesto sitno. Jos jedna stvar, jucer samo 6 runova, ali 13 runnera ostavljeno na bazama. Tekmu prije toga 3 runa, ali 8 runnera ostavljeno na bazama. Sancheza su u prvoj tekmi playoffa u njegovoj karijeri razbili ko majmuna, a Kluber je za Cleveland danas primoran startati nakon svega 3 dana odmora, po prvi put u njegovoj karijeri.

Sve u svemu over mi se nekako namece kao potpuno logican ishod, s obzirom da ne vjerujem da se jedan od najpotentnijih napada lige (Toronto) moze zadrzati na 3 poena u 3 tekme kao do sada, tim vise sto je Toronto tek serijal ranije napucao Texas sa 22 poena i 8 homerunova u 3 tekme sweepa.

Toronto se jako jako zalio na sjene na gostujucem stadionu Clevelanda (ako niste upuceni u to, to uzasno moze smetat za napad) ali danas toga nema jer je Toronto doma. Tako da je i to je bitan faktor.

Zato, nije mi jasno, kako se Supersport i PSK usudjuju postaviti granicu na 7.5 a puno jace online kladionice se ne usude otvoriti koeficijente jos?


Osobno bih total drzao na nekakvih 8.5 poena
Pinnacle