VPN
Best VPN Service
Pripreme za nadolazeci March Madness
editor objavljuje 04.03.2016. u 12:24
Savjeti
34260
NCAA košarka nudi pravu priliku kladionicarima za ostvarenje prednosti nad bookmakerima. S obzirom da March Madness pocinje, svakako zelite fokusirati paznju na momcadi koje su se kvalificirale za ovaj "Veliki ples".

U NCAA košarci, nije neobicno da se granica totala pomakne cak i do 10 poena gore ili dolje, ili da se hendikep pomakne cak i do 5 poena u jednu ili drugu stranu. Sharp bettori ce u pocetku jako napadati na pocetku turnira, jer je to cak i najprofitabilniji dio turnira.

Sa preko 300 momcadi u Diviziji I, bookmakeri jednostavno nemaju vremena ni mogucnosti za dublju analizu svake ali svake momcadi i matchupa. Vecina kosarkaskih fanova imaju omiljenu konferenciju i znanje o njoj, sto im daje odredjenu prednost nad bookmakerom. Ako ste jedan od takvih specijalista za neku konferenciju, poznajete igrace, trenere, nacine razmisljnja i njihovu filozofiju kosarke, ozljede i suspnezije, imate vrlo vrijedne informacije o matchup-ovima u odnosu na informacije kojima bookmakeri raspolazu. Cak i na Pinnaclesportsu kazu, sto se promjene totala tice, nekad ce granica biti otvorena npr na over 140 poena po koeficijentu 1.95 i nakon upornog pumpanja igraca na over, granica ce jos uvijek ostati na 140 poena ali ce se koeficijent na over smanjiti na 1.60. Razlog tome je sto je NCAA u tom pogledu toliko nepredvidljiva da nitko ne zna koliko pola poena ili 1 poen zapravo vrijedi u navedenim matchup-ovima.

Zasto je to tako? Sve ovisi o tijeku same igre. Prvo je naravno to sto se igraju 2 poluvremena po 20 minuta, umjesto 4 cetvrtine kao u "normalnoj" kosarci. Drugo je naravno drukcije rasporedjen broj faulova i ulazak u bonus momcadi. Trece i najbitnije je filozofija kosarke i poznavanja momcadi / trenera. Ako momcad gubi 15 razlike 5 minuta pred kraj tekme, nije neobicno vidjeti da ce momcad koja je u zaostatku cak 5 minuta pred kraj poceti faulirati i davati protivnicima slobodna bacanja. U takvoj situaciji je moguce da u prvih 35 minuta igre padne npr 120 poena, a u posljednjih 4-5 minuta da padne po 40 poena. 2 slobodnjaka pa brzi ulaz. Pa opet 2 slobodnjaka i brzi ulaz. Tri puta se to ponovi i evo 12 poena.

Sve u svemu, bitno je dobro se pripremiti za March madness, citati i informirati se stovise jer s obzirom na sve receno, ovo je zlatna situacija za steci prednost nad kladionicom.

Dio clanka je preuzet sa www.pinnaclesports.com.
Pinnacle