VPN
Best VPN Service
Savjeti za kladjenje uzivo
editor objavljuje 24.02.2016. u 15:09
Savjeti
35265
Tenis

Nekoliko je taktika za live kladjenje na tenis. Ona osnovna, banalna, za zabavu recimo bi bila - unaprijed treba izabrati dvoboj loših servera koji su što je moguće više izjednačeni u kvaliteti. Treba čekati prvi break i tada uplatiti na onoga koji gubi. Pričekati preokret (nadat se da ce se dogoditi) i uplatiti opet na veći koeficijent. Nije potrebno reći, oba koeficijenta na koja se uplaćuje trebaju biti veći od 2.00 da bi se zaradilo. I, da - rizično je, ali opet vecina ljudi to radi.

Bolja i jednostavnija taktika je jednostavno gledati tenis i pustiti da se par gemove odvrti, mozda cak i cijeli set. Bookmakeri gotovo nikad ne reagiraju na situaciju na terenu u klađenju uživo, nego samo na rezultat. Rekli bismo - slijepi kod zdravih očiju, i da ih se iskoristiti. Koliko puta ste vidjeli da igrac koji je u totalno podredjenom polozaju bio - dobio prvi set, zahvaljujuci nekoliko nevjerojatnih pogresaka? Eto neki dan je Ram bio takav slucaj u finalu u Delray Beachu. 

Košarka

Over / under i ništa više. Prije početka utakmice je potrebno predvidjeti zbroj koševa i vidjeti griješi li bookmaker. Tijekom utakmice, treba podijeliti svaku četvrtinu na nekoliko jednakih dijelova i gledati zbroj koševa u svakom od tih dijelova. Tad će se vidjeti tendencija smanjivanja ili povećavanja zbroja. Osim toga, treba paziti i na postotak šuta ekipa. Ako je jako velik, oko 60-70%, izvjesno je da će se smanjiti, a ako je jako mali, oko 25%, izvjesno je da će se povećati. I na to treba obratiti pažnju. Najbolje je izbjegavati uplatu u poluvremenu, jer u pauzi bookmakeri revidiraju koeficijente i svoje greške. U svakom slučaju, tromi su. Takodjer se moze odigrati na slijepo, znaci npr ako je pregame bio zbroj poena 140 poena, a na poluvremenu su ukupno momcadi dosle do 85, tad ce total za cijelu tekmu biti malo ispod 160 poena. Tu treba predvidjeti da kladionica nece promasit total za 20 poena (u odnosu na pocetni) i automatski igrat under.

Hokej na ledu

Najgora opcija za klađenje uživo, jer je skoro nemoguće predvidjeti zbroj golova na temelju prethodne trećine ili prethodne dvije trećine, a preokreti su konstanta. Ako se već kladi uživo na over / under, treba brojati udarce na gol, one alibi-udarce, i one koji su zaista opasni pa prema tome donijeti zaključak. Ali, što više golman brani to se više razbrani, a ne postoje dvije trećine u hokeju koje se odvijaju jednako...

Bejzbol

Rijetko u ponudi, ponekad vikendom, kad se utakmice igraju oko 18h po europskom vremenu. S obzirom na to da se tijek utakmice sasvim solidno da pratiti na službenoj stranici, a bookmakeri reagiraju samo na rezultat, moguće je lijepo zaraditi kada se mijenja startni bacač s nekim koji ima ERA npr. 9.00. Koeficijenti se malo mijenjaju kad su trkači na bazama, ali opet nedovoljno, i jako je efikasno kladiti se na bejzbol uživo. I na over/under, i na konačni ishod. 
Pinnacle