Sto je AhStreak?
editor objavljuje 12.11.2016. u 22:15
Savjeti
84127
Prvo i osnovno, AH u nazivu "AhStreak" se odnosi na azijski hendikep. Sam azijski hendikep necu opet objasnjavati jer smo ga vec obradili u temu Azijski hendikep - uputstva-za-upotrebu pa ako ste propustili, svakako preporucam stivo. Ukratko, azijski hendikep - ili djelomicno eliminira - ili eliminira u potpunosti nerijesen rezultat (ovisno o vrsti azijskog hendikepa), a nerijesen rezultat u nogometu je obicno krava muzara za kladionice. Mislim da u zivotu nisam odigrao cisti X u nogometu. Druga bitna stvar je da kladionice gotovo uvijek imaju vece margine na 1 x 2 kladjenje nego li margine na azijski hendikep.Dakle zakljucili smo da se AhStreak odnosi na "niz azijskih hendikepa". I tome sama stranica sluzi. Mozete pratiti, prevedeno u "niz azijskog hendikepa" nizeve nogometnih momcadi. Mozda vam u samom pocetku nije jasno sto / kako / zasto, ali ako si date imalo truda oko azijskog hendikepa vrlo brzo ce vam sve biti jasno. Za svaku AH pobjedu momcad dobiva 2 boda, za pola AH pobjede dobivaju 1 bod, za void bet 0 bodova. Ista stvar je i sa AH porazima - poraz -2 boda, za pola AH poraza -1 bod.

Uzmimo za primjer utakmicu koja trenutno stoji na naslovnici www.ahstreak.com a igra se 13.11. u England League One izmedju Chesterfielda i Sheffield Uniteda. Kraj Chesterfielda stoji crvenih -10 na naslovnici, a kraj Sheffielda +6. Klikom na bilo koju od tih vrijednosti mozete vidjeti povijest rezultata, detaljnu razradu hendikepa koji su bili postavljeni, rezultata itd. Mozda na temelju (samo) toga necete odluciti igrati na momcad, ali ce vam svakako pomoci u donosenju odluke, ili vas odvratiti od nekog beta.

AhStreak mozete pratiti na adresi www.ahstreak.com - kao i na facebook stranici AhStreak - facebook a na stranici Help-a mozete procitati vise o ideji same stranice, a osim navedenih informacija o nadolazecim tekmama, tamo mozete naci i zanimljive clanke te prijedloge bazirane na formi momcadi (odnosno AhStreak ratingu).