Betfair
WilliamHill
VPN
Best VPN Service
Sustav za live kladjenje u kosarci
editor objavljuje 28.11.2016. u 21:29
Savjeti
35993
Ne znam da li ovo negdje postoji, vjerojatno postoji jer u danasnje doba je tesko izmisliti nesto novo :) Uglavnom ovo je sustav s kojim sam (cini mi se, nisam vodio statistiku da budem iskren) vise dobivao nego gubio. Vazno je za napomenuti da za njega treba s vremenom razviti i odredjen osjecaj, koji dolazi sa nicim drugim nego jednostavno - praksom. 

Primjera radi, u Australiji odredjene momcadi vole tek u zadnjoj cetvrtini poceti igrati obranu. Sad sam nabrzaka izvukao par konkretnih primjera od zadnjih mjesec dana:

27.11. Perth - Illawara = ukupno 174 kosa, u zadnjoj cetvrtini 38
20.11. Illawarra - New Zealand = ukupno 187 koseva, u zadnjoj cetvrtini 40
18.11. New Zealand - Illawarra = ukupno 185 koseva, u zadnjoj cetvrtini 36
12.11. Adelaide - Illawarra = ukupno 159 koseva, u zadnjoj cetvrtini 35

Iz navedenog vec mozemo zakljuciti da je Illawarra jedna od momcadi koja igra na puno poena, ali u zadnjoj cetvrtini igraju obranu. Naravno to su stvari koje cete primjetiti jedino gledajuci utakmice, i morat cete ovaj sustav "unaprijediti" sa takvim informacijama.

Da skratim pricu, sustav polazi od pretpostavke da kladionice nisu glupe i da nece "debelo" fulat total na zbroju poena. Znaci kroz utakmicu razlicit je tempo, razlicit je postotak suta, ali pretpostavljamo da ce sve total zavrsiti "tu negdje", u razmaku + / - 10 poena od originalnog totala. Da bih pojednostavio pricu uzet cu jucerasnju utakmicu Union Olimpija - Crvena zvezda. Na betexploreru ( www.betexplorer.com ) mozete u bilo kojem trenutku vidjeti otprilike koliki su bili hendikepi, totali i sve ostalo, prije pocetka tekme. Znaci, poluvrijeme je, rezultat je 41:43 za Zvezdu. Zbroj poena kod live kladjenja je postavljen na 161,5 poen. Brzo se otvara betexplorer, vidim tamo na kartici U/O da se total vrtio oko 152,5 poena i da je hendikep bio na nekakvih 9 poena otprilike. Dolazim do zakljucka da je Olimpija ubacila vise nego li je trebala. Da li je to bila koja zalutala trica, previse slobodnjaka, nije me briga, meni je bitno samo da je total postavljen cca 10 poena vise nego li je bio pred tekmu. Znajuci da Zvezda itekako zna stisnut obranu ove sezone (Euroligaske momcadi su drzali na 70ak poena) dolazim do zakljucka da treba igrat under. Sto se dogadja na kraju? Tekma zavrsava na 152 poena.

Mislim da je konkretan primjer najbolje objasnio nacin razmisljanja za navedeni sistem, zato sam u samom pocetku rekao da je sistem kombinacija pretpostavke da su kladionice "otprilike u pravu" sto se tice postavljanja zbroja poena + individualni osjecaj i znanje koje imate ako se bavite kladjenjem. Znaci ne ipak automatski lupat under / over gdje se vidi razlika od 10 poena u odnosu na originalni zbroj poena, nego ipak sa NEKAKVIM predznanjem o momcadima.

Eto, nije puno, ali mozda nekog razveseli. Kao sto bi mene razveselilo da se registrirate preko linka na Pinnaclesports :)
Pinnacle