Betfair
WilliamHill
Tottenham - Arsenal
editor objavljuje 10.02.2018. u 11:57
Savjeti
3590
Ceka nas veliki Londonski derbi. Dvije sjajne momcadi, dva odlicna trenera i dva velika rivala. Dvije slicne filozofije. Međutim sa svih aspekata trenutne forme i situacije u momcadima na obje strane, moram izabrati stranu Pochetinove momcadi.

Domacini u punom sastavu, u odlicnoj formi, sa svega jednim porazom u zadnjih 15 utakmica. Jedna od najjacih domacih sastava lige.

Pobjeda Arsenala nad Evertonom prosli vikend je bila vrlo vazna ne samo rezultatski i u vidu forme, nego i da se malo smanji buka oko odlaska najboljeg Arsenalovog igraca Alexisa Sancheza i preispitivanja (jos jednog) Wengerove filozofije. Opcenito je vodjenje momcadi Wengera diglo puno prasine u zadnjih nekoliko mjeseci i ovo je mozda zadnja stvar koja mu je trenutno trebala. Welbeck i Cech ostaju upitni za ovu tekmu, a nova pojacanja Arsenala ce trebati vremena za privikavanje na momcad, i privikavanje na Premiership opcenito. Arsenal sam po sebi ima dosta losih rezultata u gostima, ako gledamo sva natjecanja - imaju samo 1 pobjedu u zadnjih 8 gostujucih utakmica. Dodajmo tome i da su primili samo 2 gola manje od zadnje momcadi lige - West Bromwicha.

Gledajuci momcadski plan, kvalitetu, atmosferu... Totenham je u apsolutnoj prednosti ovdje. Odradili su prijelazni rok bez velikih problema, ostali su mirni i stalozeni i pripremili se za drugi dio sezone.

Eventualan bet: Tottenham koeficijent 2.01 na kladionici Pinnaclesports
Pinnacle
Bwin