Pinnacle
Bwin
WilliamHill
WTA Wimbledon: Konta - Williams
editor objavljuje 13.07.2017. u 11:32
Savjeti
3648
Johanna Konta je sad svega 2 pobjede od osvajanja zenske titule Wimbledona od jedne britanke, jos od davne 1977. kad je to napravila Virginia Wade. S obzirom da je Murray ispao, veliki je pritisak sad pod njom. S druge strane, Venus je 2 pobjede od toga da postane najstarija osvajacica ovog turnira. S vremenom su ove dvije igracice napravile pristojno rivalstvo, gdje Konta drzi 3-2 prevlast u medjusobnim omjerima. Ovo polufinale ce biti njihov prvi susret ikad na travi, i sa svim receno, mozemo ocekivati ovdje gotovo svasta. Uostalom, njihovi mecevi su uvijek bili napeti.

Ako cemo pricati o pritisku koji je sad nad Kontom, do sada ga je kontrolirala prilicno dobro, kako bi dosla do svog drugog Grand Slam polufinala. Njezin put do ovdje nije bio nimalo lak. Pocela je sa pobjedom u 2 seta nad Hseih, sve dok je Vekic nije odvela do 10-8 u trecem setu. U drugom tjednu su tu bile pobjede 6-4 6-1 nad Sakkari i impresivnu pobjedu nad Garciom 7-6 4-6 6-4 te nad Halep 6-7 7-6 6-4. Konta ce biti puna samopouzdanja, s obzirom na broj situacija koje su do sad mogle vrlo lako otici i protiv nje na ovom turniru.

U svojem jubilarnom 20-tom nastupu na Wimbledonu, Venus dolazi u svoje 10-to polufinale. Bilo bi zbilja nevjerojatno postignuce da ga amerikanka dobije, s obzirom da bi postala najstarija zena ikad, koja je podigla trofej. Pocela je turnir sa pobjedom 2:0 nad Mertens, prije cega je okrenula mec protiv Wang. U drugom tjednu je sa 7-6 6-4 dobila Naomi Osaku, te jos 2 vrlo nezgodne protivnice a to su Konjuh 6-3 6-2 te Ostapenk 6-3 7-5. Ovo ce sigurno biti najveci test za Williams ovdje, i morat ce dati sve od sebe za drugo Grand Slam finale ove godine.

Konta igra zbilja dobro u ovom trenutku, ali je bila vrlo blizu ispadanja nekoliko puta, i njezina sreca mora negdje stati. Obje igracice imaju slican stil igre, i slicne mogucnosti, i pitanje je tko ce se bolje nositi sa pritiskom. Tu moram jednostavno dati prednost Venus.

Eventualan bet: Williams koeficijent 2.19 kladionica Pinnaclesports
Unibet
Betfair