Pinnacle
Bwin
WilliamHill
WTA Wimbledon: Muguruza - Rybarikova
editor objavljuje 13.07.2017. u 11:38
Savjeti
3401
Nevjerojatan niz Magdalene Rybarikove se nastavlja i do ovog cetvrtka kad se bori sa Muguruzom na mjesto u finalu. Rybarikova je veliko iznenadjenje ovog turnira, s obzirom da je Slovakinja provela vecinu 2017 na ITF-u radi povratka od ozljede, a uostalom nikad u karijeri nije prosla 3. rundu Grand Slam turnira. Sve do ovdje. Garbine Muguruza ima puno vise iskustva sa ovim razinama turnira, s obzirom da ce joj ovo biti trece Grand Slam polufinale.

Rybarikova je do ovog trenutka dobila 18 do 19 zadnjih meceva na travi, i jasno je da igra najbolji tenis svojeg zivota. Impresivne pobjede su dosle nakon 6-3 6-3 protiv CoCo Vandeweghe, i onda je nanizala NIculescu, Tsurenku, Petru Martic te Karolinu Pliskovu na putu do polufinala.

Muguruza igra diktirajuci tenis cijeli turnir. U prvom je tjednu presla preko Alexandrove, Wickmayer i Cirste-e, sve u dva seta. Najtezi joj je protivnik bila svjetska broj 1, Kerber u 4-6 6-4 6-4 a nakon pobjede 6-3 6-4 protiv Kuznetsove je dosla do posljednje 4 igracice na turniru. Muguruza je u ovom trenutku vjerojatno i najstabilnija igracica na turniru i zapravo ima vise nego realne sanse za osvajanje, s obzirom na draw.

Muguruza je sasvim zasluzeni favorit u ovom matchup-u, jer ima snage da konstantno probija Rybarikovu, i vecina igre ce se odlucivati sa Muguruzinim reketom, ukoliko zadrzi strpljenje i konstantan pritisak. Trebala bi prevladati njezina mogucnost da kontrolira tempo ovog meca.

Eventualan bet: Muguruza -3,5 koeficijent 1.79 kladionica Pinnaclesports
Unibet
Betfair