VPN
Best VPN Service
Zasto je dobro otvoriti racune u više kladionica?
editor objavljuje 28.11.2015. u 10:59
Savjeti
56328
Jedna od prednosti online kladionica je (na stranu nize profitne margine, o kojima sam već pričao) taj što vam omogućavaju da paralelno sa pregledom ponude, mozete odmah provjeravati i statistiku i ozljede, motivacije i sve ostale faktore koji već utjecu na vaš bet.

Naravno, jedna od također bitnih prednosti jesu razni bonusi, nagradne igre i ostala ponuda koju svaki igrač treba iskoristiti, s obzirom da vam se već nudi. Svaki od tih bonusa možete iskoristiti na svim online kladionicama na kojima ste otvorili račun i ne trebate se ograničavati samo na jednu kladionicu. Svatko ima svoj stil klađenja a otvaranjem računa u više online kladionica na neki način objedinjujete kompletnu sportsku ponudu koja se može naći na internetu.

Preporuka je otvoriti račun na barem 2-3 online kladionice, napraviti uplatu u svima (po vašim mogućnostima) i odmah prihvatiti sve bonuse koje određena kladionica nudi. Ne morate biti posebno uspješni u pogađanju taj mjesec, čak i da se vrtite na pozitivnoj nuli, onaj bonus koji ste pokupili pri registraciji će se već isplatiti. Testirajte sami te kladionice u onim segmentima koji su vam najvažniji i odlučite se za one koje vam najviše odgovaraju, a ostale imajte u pripremi kada Vam zatrebaju.

Neke kladionice imaju bolju razradu na nogomet, neke imaju puno opširnije live klađenje, neke na druge sportove, neke imaju bolje koeficijente, neke imaju virtualne sportove, itd - U svakom slučaju, sve bi trebalo probati ili makar imati u pripremi, jer ne znate kad će vam zatrebati.

Imajte na umu da i online kladionice griješe, negdje ćete unutar par minuta naći velike razlike u tečajevima (zbog novih informacija o određenoj tekmi) i tada je moguće jednu od kladionica uloviti na spavanju. To će vam se teže dogoditi sa dolje navedene 3 kladionice, ali nije nemoguće. 

Također je jedna od prednosti računa na više kladionica - surebet, bilo u pregame koeficijentima ili live koeficijentima.

Nekakav uobičajeni start za početak bi po meni bio Pinnaclesports, zatim Betfair i Bet365. Opise svakih od tih kladionica možete naći ovdje.

Pinnacle